Wij zijn , en wij zijn geinteresseerd in:

  • Strategie
  • Design
  • Web
  • Content

Wij zouden graag een afspraak maken om het project te bespreken. Jullie kunnen ons bereiken op

Met vriendelijke groet,

Building Human Energy De Groot & Visser

De Groot & Visser is een familiebedrijf dat behoort tot de top drie grootste gevelbouwers in Nederland. Ze onderscheiden zich van hun concurrenten doordat ze zich richten op duurzaamheid, innovatie en comfort. Onze opdracht was om de nieuwe missie ‘Building Human Energy’ te visualiseren.

Klant
De Groot & Visser
Dienst
Concept | Branding | Video
Partner
RIFF Productions

Voordat we ons op deze opdracht stortten, hebben we ons verdiept in de bouwwereld. In plaats van een functioneel verhaal te vertellen – wat de standaard is in deze branche – hebben we ons gericht op emotie. Het gevoel van de producten en wat deze opleveren voor eindgebruikers moest centraal staan in deze moodfilm. De visie van De Groot & Visser maar dan vanuit het perspectief van de doelgroep verbeeld.

We zijn door heel Nederland gereisd om de perfecte beelden te schieten: van Amsterdam naar Rotterdam, Utrecht, Gorinchem en Eindhoven. We hebben geen pad onbewandeld gelaten – letterlijk en figuurlijk – om de veelzijdigheid van De Groot & Visser te laten zien.

Na de film hebben we ook de nieuwe identiteit van De Groot & Visser een upgrade gegeven en hiermee een sterk en herkenbaar merk neergezet. Een identiteit die dynamiek en power uitstraalt. We hebben bijvoorbeeld gekozen om de bestaande kleur rood intenser en krachtiger te maken en donkerblauw om betrouwbaarheid te benadrukken en te zorgen voor een zakelijke touch.

We hebben ‘Building Human Energy’  vormgegeven met menselijkheid en functionaliteit.

Play
https://www.youtube.com/embed/CumzOgxuRTE?autoplay=1&controls=1&color=white&showinfo=0&modestbranding=1&theme=dark&autohide=1&rel=0&loop=1

Interesse gewekt? Wout vertelt graag meer over dit project.

Volgende case


Leenders Haardkachels