De essentie van vuur Leenders Haardkachels

De haardkachels van Leenders zijn geen luxeproducten, maar wel premium. Exclusief door de aandacht die wordt besteed aan de ontwikkeling én productie van de kachels. Doordachte designs en slimme vuuroplossingen. En dat allemaal ambachtelijk geproduceerd. Hoe vertaal je iets dat je alleen met een gevoel kunt beschrijven naar digitale media en print?

Klant
Leenders Haardkachels
Dienst
Branding | Webdesign | Webdevelopment | Video | Contentcreatie
Check hem live

We ontwikkelden een online merkidentiteit waar vooral beelden van vuur en ambacht centraal staan. We hebben de gedachte achter de kachels laten zien. De website is tevens een productcatalogus, maar we hebben gekozen om de beleving centraal te stellen. Best een flinke uitdaging als je bedenkt dat Leenders opereert door heel Europa, en met meer dan 250 dealers één van de grote spelers op de markt is. En dan ook nog een hele unieke.

Naast het online verhaal hebben we het oude logo een rebranding gegeven. Vanuit dezelfde gedachte. Eveneens zijn de productcatalogus en brochures door ons onder handen genomen, waarin we de verhalen van Bart Leenders teruglaten hebben laten komen. Een kachel is meer dan alleen een product om je huis te verwarmen. Het faciliteert de essentie van vuur.

Bart Leenders – de zoon van – is naast productontwikkelaar en eigenaar van Leenders Haardkachels, ook filosoof. Hij denkt na over het leven, de essentie van ons bestaan. Vuur. En die verhalen dragen de producten. Van een imago dat puur gericht wat op de productie van kwaliteitskachels naar een imago dat de beleving van de eindgebruikers prikkelt. 

Play
https://www.youtube.com/embed/bR2xeKY_DXY?autoplay=1&controls=1&color=white&showinfo=0&modestbranding=1&theme=dark&autohide=1&rel=0&loop=1

Interesse gewekt? Wout vertelt graag meer over dit project.

Volgende case


Premium Sound Solutions