Een rauwe glossy Member-S Mag

Vanuit Office-S werd er gesignaleerd dat er behoefte was aan een verbindend medium voor ondernemers. De propositie van verbinding hebben terug laten komen in het creëren én ontwikkelen van het Members-S magazine. Met inzet en bijdrage van diverse ondernemers op Strijp-S is het magazine tot stand gebracht. Echt voor en door ondernemers dus. Verbindend. Figuurlijk én letterlijk.

Klant
Office-S
Dienst
Concept | Branding | Contentcreatie | Copy
Check hem live

Member-S is een magazine waarbij niet alleen de zakelijke kant, maar ook de creatieve kant van Strijp-S belicht wordt. Niet alleen de ondernemers komen aan het woord, ook de bezoekers, klanten, designers, en omwonenden. Een eerlijke combinatie tussen creatief en zakelijk, startups en gevestigde namen. Een kijkje in het innovatieve hart van Eindhoven, zeg maar.

We hebben bewust gekozen om Member-S niet een ‘zien-en-gezien-worden blaadje’ te maken. De redactionele kwaliteit staat altijd boven de commerciële. Hierdoor groeide Member-S van een intern magazine tot een business magazine dat verder reikte dan alleen het videolab van Office-S, waar het allemaal begon. 

Van een oplage van 500 voor de eerste editie zijn we in drie jaar tijd gegroeid naar een oplage 3000.

Volgende case


Lovano Kitchen & Bar