Geluid is emotie Premium Sound Solutions

Premium Sound Solutions kwam bij ons met de vraag hoe we het bedrijf aantrekkelijker konden maken voor (potentiële) werknemers in de techniek. Hun 'record' liegt er niet om. Premium Sound Solutions was ruim 35 jaar onderdeel van Phillips en opereert over de hele wereld vanuit vestigingen in België, Noord-Amerika, Hongarije, India, Mexico, China en Maleisië. PSS werkt voor grote jongens in de automotive branche, zoals Jaguar Landrover (JLR), BMW, Tesla en Volkswagen Groep (Audi, VW, Skoda etc.). Om een bedrijf van zo´n formaat draaiende te houden is het aantrekken van goed personeel een key factor.

Klant
Premium Sound Solutions
Dienst
Concept | Branding | Webdesign | Video
Partner
Europe Web Media
Check hem live

‘Phillips Sound Solutions’ werd in 2007 ‘Premium Sound Solutions’ als onderdeel van D&M Holdings. In 2014 werden ze geheel onafhankelijk. Een rijke historie en een paar flinke ontwikkelingen. Fast forward. En toen stonden ze in 2017 bij ons aan de deur. Een rebranding van een sterk merk waarbij de kracht (en de grootte!) niet zichtbaar genoeg was bij werknemers in de techniek.

We ontwikkelenden een visueel ingestelde website waar we door het gebruik van een sterk corporate film en 3D visuals de technische medewerker willen verleiden. Premium Sound Solutions heeft als doel wederom een groei door te maken en zocht het daarbij behorende jasje.

Techniek is ‘hot’ maar nog niet ieder technisch bedrijf wordt zo gezien. Zonder te overdrijven hebben we door middel van een sterk concept en hoog kwalitatief design Premium Sound Solutions de uitstraling gegeven die ze verdienen. Soms mag je best een beetje verleiden om kwaliteit te verkopen.

Play
https://www.youtube.com/embed/CjvmG6BRfsY?autoplay=1&controls=1&color=white&showinfo=0&modestbranding=1&theme=dark&autohide=1&rel=0&loop=1

Interesse gewekt? Tommie vertelt graag meer over dit project.

Volgende case


We Are Electric