DONNA Live, Work, Grow.

Eindhoven is volop in beweging, met name ons geliefde Strijp-S wat inmiddels is uitgegroeid tot creatief en cultureel hart van de stad. Veel pioniers hebben zich hier genesteld, pioniers die zich, net zoals de stad zelf zich blijven ontwikkelen. Nu zijn ze toe aan een omgeving die meebeweegt met deze groei. Maak kennis met Donna, een splinternieuwe woon- en werktoren gericht op groei en ontwikkeling. Gevestigd in hartje Strijp-S. Een thuiswedstrijd voor ons. Wij mochten voor dit mooie project aan de slag met de branding, van naam tot campagne.

Klant
SDK vastgoed | Park Strijp Beheer
Dienst
Naamgeving | Strategie | Concept | Branding | Webdesign | Webdevelopment | Print | Content | Campagne

Donna is gelegen naast het iconische Klokgebouw en heeft het bruisende Ketelhuisplein in de voortuin. Donna biedt ondernemers ruimte om te kunnen groeien met een mooie balans tussen wonen, werken en recreëren.

De branding en communicatie waar wij Donna van hebben mogen voorzien, is gericht op activatie. Direct aanspreken en uitdagen. Precies wat Donna ook doet voor de beginnende en ervaren ondernemers van Eindhoven. Strijp-S is ingericht volgens het roltrap model en biedt kansen voor iedereen. Van kleine start-ups en startende op de woningmarkt tot senior bedrijven en luxe appartementen. Donna speelt daarop in en is de middelste trede in dit model, persoonlijke groei is niet alleen maar mogelijk, maar staat het centraal binnen het concept. Deze beloften van de roltrap zijn gevangen in het beeldmerk.

Alles dus gericht op groei. Live. Work. Grow. Om deze beloften na te komen is het van belang dat de potentiële huurders en kopers elkaar versterken. De doelgroep kennen is dus belangrijk. Ondernemende, creatieve, vooruitstrevende mensen die niet bang zijn om hun talenten te laten zien, te ontwikkelen, en te delen. Verschillend, en daardoor aanvullend op elkaar. Maar de kern hebben ze allemaal met elkaar gemeen. Ze kijken vooruit, zien kansen en laten zich graag zien. Ze hebben lef. En tonen dat. Vooruitstrevende karakters die een actief leven leiden.

Play
https://www.youtube.com/embed/Baim0EiT5UY?autoplay=1&controls=1&color=white&showinfo=0&modestbranding=1&theme=dark&autohide=1&rel=0&loop=1

Interesse gewekt? Tommie vertelt graag meer over dit project.

Volgende case


Lovano Kitchen & Bar