Afstudeerders / Stagiares voor 2020

Wij zoeken een enthousiaste designer die zijn creatieve ideeën zelfstanding kan uitwerken. Eentje die vanuit een briefing een ontwerp kan maken, en dat dan ook nog kan onderbouwen.

Op het snijvlak van strategie en design ontwerpen we communicatie die werkt. Met een gezonde Brabantse mentaliteit werken we samen met onze klanten aan een heldere vertaling van hun identiteit. Dit doen we on- en offline. Voor grote en kleine merken. Regionaal, nationaal en internationaal. Ben jij net als ons eigenzinnig, maar niet eigenwijs, en weet je precies hoe je visueel een strak verhaal vertelt? Check hieronder wat wij van jou mogen verwachten, en jij van ons.

Wij van jou:

– Ruime vaardigheid in Adobe programma’s. Photoshop, Illustrator en Indesign.
– Zelfstandig en verantwoordelijke werkhouding. Eigen projecten kunnen draaien.
– Presentatieskills. Je ideeën en ontwerpen kunnen uitleggen en beargumenteren.
– De vertaalslag kunnen maken van concept en strategie naar design.
– Goedgetrainde lachspieren en grote dosis humor.


Jij van ons
:

– Toffe stage.
– Veel vrijheid.
– Vette projecten.
– Mooie klanten.
– Bepaal je eigen ontwikkeling.

 

Reageren op deze vacature?

De letterlijke vertaling van Tegendraads is ‘die of dat tegen iets in gaat, vooral tegen wat normaal is’, ‘anders’ of ‘eigenzinnig’. Zoals we al zeiden, eigenzinnig dus, maar niet eigenwijs. We bouwen sterke merken die met de tijd meegaan, maar wel dicht bij zichzelf durven te blijven. Zich niet gek laten maken. Net als wij.

En jij? Laat het ons weten.

Stuur jouw motivatie naar info@tegendraads.nl.

Max. 15 regels. Met daarin: Waarom wil je bij Tegendraads stage lopen? Waarom moeten we jou kiezen? Wat ga je toevoegen aan ons bureau? Beelden zeggen meer dan woorden, we zien daarom ook graag je portfolio bijgevoegd ? ?